Skip to main content

Ervaringen

 

Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met BSR. Ik had ME in ernstige mate en had al van alles geprobeerd. 

In het begin stond ik er wat sceptisch tegenover omdat ik al van alles had geprobeerd wat eigenlijk niet of nauwelijks resultaat had. In die tijd zat ik in en rolstoel en ik wilde voor mezelf het gevoel hebben dat ik alles geprobeerd had om er weer bovenop te komen. De gedachten achter BSR sprak mij erg aan maar ik ging er heel erg heen met de instelling “Eerst zien, dan geloven”. 

In het begin kwam ik om de twee weken maar al snel zat er steeds meer tijd tussen mijn behandelingen. Ik merkte echt verbetering. Ik voelde dat ik meer energie kreeg en het lichte duizelige gevoel in mijn hoofd nam ook steeds verder af.

Ik heb echt enorm veel baat bij de behandelingen gehad. Ik hoef niet meer in de rolstoel en voel dat ik meer energie heb. Ik ga nu nog af en toe voor een behandeling. Mijn lichaam geeft het eigenlijk zelf wel aan wanneer het weer nodig is. Ik kan het iedereen aanraden. Probeer het gewoon een keer en ervaar zelf wat het met je doet.