Skip to main content

Praktijkinformatie

Consult

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor een consult kunt u bellen of inspreken op de voicemail en dan wordt u teruggebeld. Bij verhindering kunt u 24 uur van te voren uw afspraak veranderen of annuleren. Daarna bent u de afgesproken kosten verschuldigd.

Body Stress Release zet een proces in gang van loslaten en herstellen. De ervaring leert dat dit proces opgestart dient te worden met drie afspraken op de 1e, 4e en 11e dag. Eventuele frequentie en vervolgafspraken zijn per persoon verschillend. Het eerste consult is 60 minuten, de vervolgafspraak duurt 30-45 minuten.

Tijdens de sessie blijft u volledig gekleed.

Als Body Stress Release practitioner houd ik me niet bezig met het stellen van diagnoses. Daarvoor hebben we in Nederland goed opgeleide artsen. Ik behandel dan ook geen ziektes of aandoeningen. Bij Body Stress Release Tilburg komen daarom ook geen patiënten, maar cliënten. Beschouw de behandeling vooral als een aanvullende gezondheidstechniek die helpt om u van uw vervelende klachten af te komen.

Goed om te weten

BSR maakt gebruik van een speciale comfortabele behandelbank. U hoeft hier niet op te klimmen, maar u gaat tegen de verticale geplaatste bank staan welke daarna in horizontale stand wordt neergelaten.

Tarieven

Volwassenen€ 60,-
Baby’s en kinderen t/m 12 jaar€ 50,-

Betalingswijze

Betaling na iedere behandeling contant of via PIN.

Vergoedingen

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoeden (gedeeltelijk) de BSR behandelingen, mits u een aanvullende verzekering hebt. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer.nl of uw verzekering Body Stress Release vergoedt.

* Alleen als de klant de module alternatieve geneeswijzen in 2020 al op “aan” had staan

Beroepsvereniging

MBRSA: Sinds 1987 worden er aan de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika elk jaar een groep studenten opgeleid. Die zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Alle practitioners sluiten zich na hun opleiding aan bij de MBSRA, de Member of the Body Stress Release Association.

BSRAN, oftwel de Body Stress Release Associate Nederland, is de beroepsvereniging van professionals. De leden zijn gecertificeerd om de BSR-techniek in de praktijk te brengen en werken volgens de regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk regelement. Body Stress Release Tilburg is bij deze associate aangesloten.

Zie voor meer informatie:
http://www.bodystressrelease.nl

WKKGZ

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/